Täienduskoolitus 13.09.-14.09.2017

Rando Värnik: “Kõikide finantsotsuste puhul ühistus tuleb kaaluda, millised on kaasnevad kohustused ühistu liikmele ja investeerimiseotsuste kujundamisel on liikmeid vaja kaasata juba idee faasis. Varuda aega ja kannatust selgitamaks otsuse ulatust, vajadust ja sellega kaasnevat kohustust ning loodetavat kasu. Alati tuleks kaaluda läbi kõik võimalikud riskid, ei tohiks lähtuda ainult positiivsetest trendidest ja arengutest. Iga otsuse puhul peab mõistma, et kas tehtav otsus on vajalik ühistule või eelkõige ühistu liikmele.”

13.09.-14.09.2017 toimus ühistegevuse koolitus “Ühistu kasvatamine läbi finantsjuhtimise ja kapitali kaasamise”. Täname suurepärase koolituse eest meie lektoreid Meelis Maksi, Meelis Annust, Margo Kuuske ja Brit Padjust!

Koostöös teeme paremini!